Vanuit Samsung Experience op Columbus Circle

Posted by danny on februari 17, 2007
Apple, Lifestyle, Media, PC

Hallo allemaal even een berichtje van een Computer in het Samsung Experience op Columbus Circle in New York City. Het is dat ik hier gebruik moet maken van een of andere vage browser die geen tabs kan gebruiken in een afgebakende OS, zodat ik niet even gelijk een fotootje kan bij voegen.

Naar goed voorbeeld van de Apple Centers hebben ook bedrijven als Samsung de stap gewaagd om hun High end stuff te tonen in een super de luxe winkel met alles er op en er aan.

Zoals verwacht nemen de high end LCD TV’s veel vloeroppervlak in beslag, maar leuk om te zien zijn de laptops (en voornamelijk kleine 12″ laptops) die in europa niet verkocht worden. Volgens mij zijn ze ook nog niet zo lang op de amerikaanse markt gezien de koreaanse keyboards.

Zo meteen naar het Apple Center op 5th avenue. Dus misschien zo ook nog een blog entry!

Reageren?

Geef een reactie

WP_Big_City