Archive for juni, 2007

Sluik reclame in Forza 2?

Posted by danny on juni 10, 2007
Forza Motorsport 2, Gaming, XBox360 / No Comments

Mijn Cats-Dogs.nl Mini Cooper S is klaar en heeft al 1 overwinning en twee tweede plaatsen behaald!

Cats-dogs.nl Mini Cooper S

Creatief met AT-AT’s

Posted by danny on juni 09, 2007
AT-AT, Internet, nerdstuff / No Comments

Picture 17.png

Forza Motorsport 2 gearriveerd in Europa en in mijn Xbox

Posted by danny on juni 09, 2007
Games, Gaming, Internet, XBox360 / No Comments

Voor mij persoonlijk is er een einde gekomen aan lang, laaaang wachten. Gisterenavond liep het ‘even kijken’ uit op een Forza 2 marathon van 3 uur. Op het eerste oog lijkt er niet veel veranderd, maar toch voelt het concept zwaar vernieuwd en fris aan. De opzet van carreermode is vrijwel hetzelfde, de vernieuwing zitten meer in het ‘pimp my ride’ gedeelte, met nieuwe decal-functies, die het nu geen monniken werk maken om je auto op te leuken. De multiplayer mode is nogsteeds lekker vrij, met een ouderwetse Xbox Live (voor de 1) lobbies en dergelijke en niet van de ‘play once -> reconnect again’ toestanden. Naast het multiplayer gebeuren levert live ook wat andere functionaliteit op. Je kunt foto’s die je maakt terugvinden op www.forzamotorsport.net. Daarnaast kun je auto’s veilen en tournaments organiseren. Cool!

Hier een fotootje van de Eye2i Honda Civic SXi, waarmee ik bij het uitkomen van de bocht naast de baan raakte, de baan weer op kwam en vol in mijn portier geramd werd.

Beste is, nogsteeds, is het gedrag van de auto’s en je tegenstanders. Die tegenstanders doorlopen in deze editie eigenlijk dezelfde carriere door als jij zelf. Zo kom je dus op een later moment dezelfde namen weer tegen als in het begin en kun je hun statistieken ook bekijken. Je kunt ze zelfs inhuren om races voor je te kijken. Het weggedrag van de auto’s is gewoon erg realistisch, zeker met alle hulpmiddelen uit, kan het dus een tricky aangelegenheid zijn.

De advertentiemaffia

Posted by danny on juni 08, 2007
Dan's Column, Media, Nieuws / 11 Comments

Vandaag was het weer zo een dag. Ik werd gebeld door iemand, die geen bedrijfsnaam noemde, maar vervolgens meldde dat ze mij de proefdruk van de advertentie voor één van hun blaadjes wilde toefaxen. Het duurde even voordat het lampje brandde, gezien ons bedrijf zich met diverse webshops veelvuldig op het advertentiepad begeven. Na een vraag voor welke activiteit de advertentie was en het ons webdesign bedrijf betrof, ging er opeens een lichtje branden. Was dit niet het zelfde ‘bedrijf’ dat mij vorig jaar ergens had gebeld met dezelfde vraag? Toen, pas uit een soort gelijk akkefietje rollend, het mens in kwestie een flinke uitbrander gaf met een hoorn op de haak als effect.

Nu werdt ik dus weer gebeld. Nadat ik onraad begon te ruiken en begon te vissen naar de ware bedoelingen, werd ik snel afgewimpeld, met ik stuur de gegevens per mail naar u toe. Ik zeg prima. Op dat moment mis ik de assertiviteit om er direct een einde aan te maken.

Het ging om het blaadje waarvan ik de naam niet meer kan noemen. In iedergeval de doelgroep is moeilijk te relateren aan webdesign. Sterker, de doelgroep heeft in de verste verte niks met onze klanten kring te maken. Het eigenlijk kul om te gaan beredeneren waarom ze je uitkiezen, ze proberen iedereen die in het KvK register staat.

Anyways, ondernemers, doe nooit aan telefonische sales mee. Ligt misschien voor de hand, maar de advertentie maffia is sluwer dan je denkt en in het begin is ook niet alles te overzien.

Vreemd genoeg kan de advertentiemaffia gewoon hun gang gaan, zonder dat er iets vanuit de overheid of vanuit de diverse autoriteiten aan gedaan word. 7 van de 10 keer (wilde gok) wordt er getekend voor een advertentie die via de telefoon frauduleus aan de man is gebracht. Maar het bedrog moet toch aangevochten kunnen worden Na honderden klachten kan een instantie toch zorgvuldig een dossier opmaken en in overleg met instanties de zaken die er uitvoortvloeien rechtelijk aanvechten. Want meestal zijn de argumenten van de maffia ‘dat ze toch geld zat hebben om een rechtzaak uit te zitten’. Meld in alle gevallen uw ervaringen bij www.fraudemeldpunt.nl. Ik raad bloggende ondernemers aan om een melding als deze te plaatsten op hun blog om zo doende de awareness ( dus ook gelijk via de searchsites) te vergroten.

Get Perpendicular

Posted by danny on juni 04, 2007
Gadget, IT, Internet, PC Hardware, portable / No Comments

Check dit, hilaruleus.

Get Perpendicular voorlichtingsfilm