Archive for maart, 2007

OMT #80: MacBooks op de middelbare school

Posted by danny on maart 07, 2007
Apple, Apple Hardware, Lifestyle, Nieuws / No Comments

De nieuwe One More Thing (nummer 80) behandeld de introductie van de MacBook op een middelbare school in Maastricht. Van deze introductie is door de mensen van OMT een hardstikke leuke en spontane reportage vanuit het diepe zuiden kunt u downloaden op de site van One More Thing. Je kunt ook de Video direct downloaden.

Ultimate Transformers

Posted by danny on maart 04, 2007
Gadget, Lifestyle, Pop Culture / No Comments

In de aanloop naar de filme release van Transformers komt Hasbro met een nieuwe Ultimate transformers speelgoedlijn. Voorlopig zijn de modellen Bumble Bee en Optimus Prime gepresenteerd op de New York International Toy Fair. Je kunt gerust stellend dat deze twee autobots geen afbreuk doen aan de franschise. Fantastisch detail en electronische componenten. Ze zijn aangekondigd, maar wanneer ze daadwerkelijk in de winkel liggen weet ik niet.

Ultimate Bumble Bee - Transformers

Verslag New York ComicCon

Posted by danny on maart 01, 2007
Comics, Dan's Column, Gadget, Lifestyle, Media, Podcasting, Pop Culture / No Comments

Vrijdag 16 februari ben ik richting New York gegaan voor een lange week vakantie in, als je het mij vraagt, comicstad bij uitstek (of was het nu San Diego). Uiteraard ruim vooraf (November) kaarten besteld, aangezien ik al op de hoogte was gebracht dat het een chaos-beurs is die snel is uitverkocht. Ik had op het forum van Comic Geek Speak aangekondigd dat ik langs kwam zonder echt afspraken te maken met mede forumleden. CGS had een eigen stand in het podcast arena gedeelte. Wel had ik met Dave Ryan die nu War of independents aan het tekenen is (geschreven door Scott Lobdell) afgesproken.
Continue reading…