Archive for februari, 2007

Nu vanuit Apple Center 5th Avenue

Posted by danny on februari 17, 2007
Apple, Lifestyle / No Comments

Eerder deze middag al vanuit Samsung Experience Center in het Columbus Circle Shopping Center. Nu Vanuit het Apple Center op het hoekje van 5th en 59th.

feauteaux Apple danny bij apple store

Ff een feauteaux geschoten met Photobooth, dat is natuurlijk het voordeel van mac’s. Het is hiervoor het leuke eigenlijk veel te druk. De entree is natuurlijk een soort van unieke landmark in een van de drukste stukjes New York. Traptje of een lift naar beneden en je komt in een vierkante ruimte met een x aantal tafels vol met uiteraard de nieuwste Apple producten. Erg veel valt er op interessante producten niet te melden.

Vanuit Samsung Experience op Columbus Circle

Posted by danny on februari 17, 2007
Apple, Lifestyle, Media, PC / No Comments

Hallo allemaal even een berichtje van een Computer in het Samsung Experience op Columbus Circle in New York City. Het is dat ik hier gebruik moet maken van een of andere vage browser die geen tabs kan gebruiken in een afgebakende OS, zodat ik niet even gelijk een fotootje kan bij voegen.

Naar goed voorbeeld van de Apple Centers hebben ook bedrijven als Samsung de stap gewaagd om hun High end stuff te tonen in een super de luxe winkel met alles er op en er aan.

Zoals verwacht nemen de high end LCD TV’s veel vloeroppervlak in beslag, maar leuk om te zien zijn de laptops (en voornamelijk kleine 12″ laptops) die in europa niet verkocht worden. Volgens mij zijn ze ook nog niet zo lang op de amerikaanse markt gezien de koreaanse keyboards.

Zo meteen naar het Apple Center op 5th avenue. Dus misschien zo ook nog een blog entry!

Windows 386 is the shit!

Posted by danny on februari 08, 2007
Uncategorized / No Comments

In de tegenwoordige tijd probeert Microsoft de solitairende doelgroep naar Vista te switchen met de “Wauw!” campagne. Microsoft maakte er in het verleden zelfs zeer belachelijke halve speelfilms met hun nieuwe besturingsysteem in de hoofdrol. Zo ook voor Windows 386:

Windows 386 ad

U kunt Stichting Correlatie, uw plaatselijke GAK of EO Nazorg raadplegen voor hulp na het zien van deze film. Neogadget is niet verantwoordelijk voor enige mentaal letsel of fysiek letsel wat er uit voort kan vloeien.

Vista .. Mac

Posted by danny on februari 08, 2007
Apple, Apple Software, PC, PC Software / No Comments

Mensen vragen mij nogsteeds waarom ik een Mac heb inplaats van een PC.. Van het weekend weer eens een PC geinstalleerd, kwam neer op het volgende filmpje:

Apple Ad