Archive for augustus, 2006

Je eigen wolverine claws

Posted by danny on augustus 29, 2006
Comics, Internet, Lifestyle, Pop Culture / No Comments

Nu verkrijgbaar:

Wolverine claws

Bron : Modblog via Forbidden Planet International

Nederland voorloper met internet gebruik

Posted by danny on augustus 29, 2006
Uncategorized / No Comments

In het begin van het breedband tijdperk liepen we in nederland flink achter. De infrastructuur in grote delen van ons land was niet toereikend genoeg om uberhaupt ADSL mogelijk te maken. Soms moest zelfs de straat open om kabels te vervangen. Echter de achterstand is ingelopen. Nederland is nu aanvoerder in europa aangaande de internetdichtheid. 80 procent van de nederlandse huishoudens heeft een internetverbinding waarvan 60 procent een breedband verbinding. Dit is opmerkelijk omdat in andere landen het gemiddelde van het percentage breedband verbindingen rond de 25 procent ligt.

Microsoft prijst XBOX360 toebehoren

Posted by danny on augustus 24, 2006
Gaming, XBox360 / No Comments

Na veel gesteggel heeft Microsoft eindelijk de prijzen vrijgegeven voor de accessoireslijn die binnenkort in amerika op de markt moet gaan komen. De camera, ook wel Live Vision Camera genoemd door Microsoft, zal op te manieren op de markt komen, als ’stand-alone’ voor $39 en als Chat Live Bundle voor $79. de standalone bevat camera, twee games (Uno en Totemball) en een proef abo voor Live Gold voor een maand. De Bundle bevat dan ook nog eens een headset en een jaar lang gratis Live Gold.

Het draadloze racestuur positioneerd zich gelijk in de bovenkant van de markt met een prijskaartje van $149, maar het apparaat ondersteund dan wel force feedback en is dus wireless . Daar krijg je dan wel gratis de forcefeedback versie van PGR3 bij. Niet veel later zal Forza te verwachten en aangenomen kan worden dat het spel ook force feedback zal ondersteunen. De wireless headset zal voor $59 over de toonbank gaan. De Wireless Game receiver, het apparaat dat het mogelijk maakt om al je wireless spullen op de PC te gebruiken, kost $20.

Er is nog steeds geen zekerheid over de prijs van de HD-DVD-speler.

Bron: Engadget.com

Bavaria City Race

Posted by danny on augustus 15, 2006
Internet, Media, TV / No Comments

Dit jaar zitten ik en mijn vriendin als inwoner van Rotterdam wel heel dicht op het geweld wat Bavaria City Race heet. Het Paddock is dit jaar onder ons balkon gevestigd! Het parkoer is dit jaar danig veranderd. Zo wordt nu dus de willemsbrug in het verhaal betrokken. Laten we nu net aan de voet van deze willemsbrug wonen. Echter een nadeel: vanaf vrijdag tot zondag is normaal bewegen op het noordereiland er niet meer bij. Zondag is het zelfs verboden om je als niet inwonende te bevinden op het eiland (tenzij je genodigd bent).

Via onze webcam hopen wij live het paddock te kunnen streamen, dus houd het in de gaten:

NQN Bavaria City Race Webcam

Nico Rosberg inclusief Grindback.

 

Superman in Imax

Posted by danny on augustus 14, 2006
Media, Pop Culture, film / No Comments

Superman draait nu een aantal weken in de nederlandse bioscoop. Echter mocht je de film nog niet gezien hebben, raad ik je sterk aan om de film te gaan kijken in Imax formaat. In nederland kan dit alleen (nog maar) in Pathé ArenA. Naast het vergrote scherm is de Imax versie ook nog eens uitgevoerd in 3D, inclusief 3d-bril. De film opzich is al onderhoudend genoeg, maar de 3D-effecten zijn ontzettend goed uitgewerkt en maken de film echt een ongekende ervaring! Dus ik raad je aan om de film in Amsterdam te gaan kijken, ook als je hem al gezien hebt.

Superman in Imax Arena

Who wants to be a Superhero!

Posted by danny on augustus 11, 2006
Media, Pop Culture, TV / No Comments

Na Idols, Fame Academy, ‘So you think you can dance’, ‘The Beauty and the Geek en ‘Mary my Big fath milionare brother’ is het eindelijk tijd voor een Pop culture variant op het reality-show concept. Sinds 27 juli word in amerika op Sci-Fi channel ‘Who Wants To be a Superhero’ uitgezonden. Op de bekendere bittorrent sites zijn de eerste 2 afleveringen al beschikbaar, dus…

Hier kun je de trailer bekijken van Who wants to be a superhero! 

Vader Sessions

Posted by danny on augustus 09, 2006
Internet, Media, Pop Culture / No Comments

Sinds het internet-video fenomeen is ontstaan zijn er ook film-spoofs, waar of scenes worden nagedaan of de films van nieuwe voice-overs wordt voorzien. Een mooi voorbeeld van de laatste categorie is Vader Sessions, waarbij scenes uit A New Hope voorzien zijn van nieuwe voice-overs, nogsteeds van James Earl Jones, maar dan uit andere films. Gezien de blackspoiltation geschiedenis van James levert dit hilarische taferelen op!

Vader Sessions