Archive for juni, 2006

Philips weer terug op de navigatiemarkt

Posted by danny on juni 20, 2006
Gadget, Lifestyle, portable / 2 Comments

Philips komt binnen afzienbare tijd met een portable navigatie systeem op de markt. In een recent verleden was Philips een van de pioniers op dit gebied, met het Carin Systeem.

De nieuwe serie zal bestaan uit drie modellen: de PNS 100, PNS 120 en de PNS 150. Alle drie beschikken over een touchscreen en vallen vooral op door het kleine formaat (slechts 10 cm breed en 2 cm dik) en lage gewicht (160 gram). Elk model heeft zijn eigen wegengebied.
Handig aan dit apparaatje is dat de cradle over diverse functie knopen beschikt zodat de display die je los kan meenemen erg klein en makkelijk is we te stoppen. Echter vraag ik we wel af hoe het apparaat werkt als je de cradle niet wilt gebruiken, bijvoorbeeld als je het lopend gebruikt.

Philips heeft nog geen openheid gegeven over prijzen.

PNS_cradle

Casemod - Batman begins

Posted by danny on juni 20, 2006
Gadget, Lifestyle, PC, PC Hardware / 1 Comment

De mensen van Computer Choppers hebben, een jaar na de release van de film, een super coole Batman Begins casemod te koop. klein en compact is het niet, meer groot en opzichtig. Ideal voor een MCE systeem. Je kunt er 4 HDD’s in kwijt en de voorkant is voorzien van LCD display.

batman begins case mod

check de site

in de aanbieding, muismat nu voor maar €380.27!

Posted by danny on juni 09, 2006
Uncategorized / No Comments

Speciaal voor de formule 1 liefhebbende computer gebruiker, deze Formula 1(tm) Muismat. Het muispoppervlakte is afgewerkt met leer en aan de achterkant met italiaans suede de rest van het materiaal is carbonfiber. Natuurlijk met een mooi F1 logo. Deze typische gadget is wat aan de prijzige kant en is dus schijnbaar alleen interessant voor de rijders en teambazen zelf. Dit grapje kost u 380 euros.
formule 1 muismat