Archive for mei, 2006

Update voor Xbox360 Dashboard

Posted by danny on mei 31, 2006
Gaming, XBox360 / 1 Comment

Microsoft heeft de Xbox 360 Dashboard stevig onder handen genomen. Eindelijk is het mogelijk om demo’s en video te downloaden en tegelijkertijd iets anders te doen. Ook is het dashboard voorbereid voor de Xbox camera die er aan zit te komen. Nog belangrijker misschien is dat de update ook de befaamde lockups moet gaan oplossen.

Microsoft Office 2007 - Duurtest

Posted by danny on mei 29, 2006
Office, PC Software / 6 Comments

Office 2007 Logo

Hierbij een vooraankondig! - Mijn PC is momenteel (legaal) de beta versie van Microsoft Office 2007 aan het douwnloaden. Ik zal jullie gedurende mijn gepruts op de hoogte houden. Je kunt zelf de beta downloaden op de site van Microsoft.

Microsoft Office 2007 Official Beta Download

Dan’s Column - iDont.com

Posted by danny on mei 29, 2006
Dan's Column, Gadget, iPod / No Comments

Wie de website idont.com bezoekt zou op het eerste gezicht kunnen denken dat men te maken heeft met een ‘oprechte’ anti-ipod site. Echter na wat navigeren blijkt deze anti site niet meer dan een reklame site voor De Sandisk Sansa e200.

Het oogt nogal knullig met links mp3-speler review sites zolas ‘anythingbutipod’. Klinkt ook al erg objectief. In plaats van goedkope marketingstunts als deze zou Sandisk zich beter kunnen richten op het verzinnen van een betere naam, dan Sansa.

Ook is het nogal vreemd om een bedrijf te aan te vallen en gebruikers te beschuldigen van kudde gedrag, om vervolgens het complete concept te kopieren in de hoop hetzelfde schaapachtig gedrag los te maken. Dit is dus propaganda in de rijnste zin van het woord.

Bron: On More Thing (Macosx.nl)

PS3 Controller ontmaskerd!

Posted by danny on mei 09, 2006
Gaming, Lifestyle, PS3 / 2 Comments

Volgens de mensen van Engadget.com is DIT de ‘nieuwe’ controller van de Playstation 3:

Controller PS3

Na het nogal magere ontvangst van de boomerang-controller is de R&D afdeling van Sony voor een aantal maanden de donkere laboratoria ingedoken om een nieuwe controller te ontwikkelen. En zie, het is er. Meest opvallend detail aan dit baanbrekend ontwerp is dat de kabel is vervangen door een USB-poortje. Waarschijnlijk om de draadloze controller via de PS3 of een PC te kunnen opladen. Iets wat met de Xbox360 controller ook kan.

Evolutie volgens Sony:

Controller Evolutie van Sony