Muziek

Nieuwe Microsoft Zune - en wat ik er van vind.

Posted by danny on oktober 22, 2007
Gadget, Media, Media Center, Muziek, Podcasting / No Comments

Microsoft heeft binnenkort een nieuwe versie van de Zune op de (voorals nog Amerikaanse) markt. De apathische manier waarop de Microsoft met de eerste Zune heeft geprobeert ‘hip’ opnieuw uit te vinden is behoorlijk gecompeniseerd.

Het nieuwe apparaatje ziet er gewoon weg (in mijn opinie) gelikt uit, zonder te proberen Apple opnieuw te proberen te overklassen. Deze keer is het kleuren spectrum waarin het aparaat leverbaar is ook wat meer van deze wereld. Bruin is dus niet het nieuwe wit.

Het nieuwe apparaatje heeft ook een uitgebreidere capaciteiten range, van flash-geheugen versies tot portable HD-versie die ook fysiek groter zijn (net als bij de iPod). Verbeterde synchronisatie functies met Media Centre PC’s en dergelijke. Dit apparaat bezit nogsteeds de nutteloze WiFi functionaliteit die niemand zal gebruiken(via WiFi muziek en podcast delen), maar nogsteeds geen WiFi downloads of synchronisatie.

Radiohead - In Rainbow : Gratis online te koop

Posted by danny on oktober 10, 2007
Internet, Media, Muziek / 3 Comments

Radiohead neemt het heft in eigen handen en neemt weer een brengt weer een beetje internetanarchie terug. De band heeft namelijk een betaalde download op zijn site gezet. Het mooie is dat je zelf mag bepalen hoeveel dat is! Als regelrechte fan van de band heb ik vandaag het album voor 4 pond aangeschaft, maar je mag gerust 0 invullen. Dit soort fantastische ideeen moeten gestimuleerd worden, buiten dat er geen cent naar de mij zo gehate platenmaatschappijen gaat.

Radiohead Website