coolest sh%$t I want to have

AT-AT day afternoon

Posted by danny on juli 02, 2010
AT-AT, Pop Culture, coolest sh%$t I want to have, nerdstuff / No Comments

Zoals je weet heb ik een weak spot alles AT-AT gerelateerd. Check this!

AT-AT day afternoon from Patrick Boivin on Vimeo.

Een relatief praktische vliegende auto

Posted by danny on juni 30, 2010
Mobiliteit, coolest sh%$t I want to have, nerdstuff / No Comments

Han Solo Carbonite Desk

Posted by danny on maart 03, 2008
Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / No Comments

Han Solo DeskIn navolging van de Han Solo Carbonite chocolate bar, nu de Ikea versie : De Han Solo Carbonite Desk! Yeah, Laugh it up fuss ball. Enigzins geniaal is het wel. Net als de Deatstar chair die ook links en rechts op het net te vinden zijn. Neem even een kijkje op de site van de ontwerper Tom Spina Designs
Via : CNET Live.

Neogadget naar NYCC ‘07!

Posted by danny on december 21, 2006
Comics, Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / No Comments

Ik, NQN en Rayu hebben onze vlucht en hotel geboekt! Wij gaan naar de NY Comic Con 2007! Uiteraard zul je een verslag kunnen lezen hier op de site!

Coolest sh%$t I want to Have: Toto-WC

Posted by danny on oktober 11, 2006
Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / 1 Comment

Toto is het japanse bedrijf dat het ontwikkelen van toilet innovaties naar nieuwe hoogtes brengt. Alleen in japan is het mogelijk om seriues een toilet te ontwikkelen die mp3’s afspeelt tijdens uw quality-time in het kleinste kamertje. Standaard is tegenwoordig automatische deksel mechanismes die werken met motion-sensors. Komt er iemand het toilet binnen dan gaat de deksel open. Verlaat het persoon de ruimte gaat hij weer dicht. het duurste model is zelfs uitgerust met een afstandbediening, waarmee naast het bedienen van de MP3 module ook een mogelijkheid bestaat om een tussen flush te genereren. Ook zit er een automatische konten wasser en droger in. Nogmaals het midden klasse model gaat over de toonbank voor 300.000 Yen, een slordige 2.000 euro. Een gemiddelde hypermoderne wc-bril gaat voor gemiddeld 200 euro over de toonbank.

Toto Hightec Toilets

Coolest S$%t I want to have: Sony Mouse Phone

Posted by danny on oktober 03, 2006
Gadget, Internet, Lifestyle, PC Hardware, coolest sh%$t I want to have / No Comments

In de nieuwe rubriek genaamd “Coolest s$%t I want to have”, als opener deze muis en skype-phone in één! De Sony VN-CX1 bevat volume controle en een LEDje dat aangeeft dat je gebeld wordt. Leuke functionele gadget dat tegen een prijs van $99 online her en der te bestellen is. Zoals hier.

Sony Mouse Phone