Comics

Verslag New York ComicCon

Posted by danny on maart 01, 2007
Comics, Dan's Column, Gadget, Lifestyle, Media, Podcasting, Pop Culture / No Comments

Vrijdag 16 februari ben ik richting New York gegaan voor een lange week vakantie in, als je het mij vraagt, comicstad bij uitstek (of was het nu San Diego). Uiteraard ruim vooraf (November) kaarten besteld, aangezien ik al op de hoogte was gebracht dat het een chaos-beurs is die snel is uitverkocht. Ik had op het forum van Comic Geek Speak aangekondigd dat ik langs kwam zonder echt afspraken te maken met mede forumleden. CGS had een eigen stand in het podcast arena gedeelte. Wel had ik met Dave Ryan die nu War of independents aan het tekenen is (geschreven door Scott Lobdell) afgesproken.
Continue reading…

Super Soldier Serum uitgevonden

Posted by danny on januari 05, 2007
Comics, Internet, Media, Nieuws / No Comments

Zoals het er nu naar uitziet zal in de toekomst het Super Soldier Serum daadwerkelijk wel eens relateit kunnen worden. Dus wie wil zich opofferen om de echte Captain America te worden ;) Volgens een bericht op de USA Today -website is er een middel op muizen getest dat bij die muizen nieuw spierweefsel ontwikkeld waardoor de muis harder kan loppen en meer uithoudingsvermogen heeft. De overeenkomst met het SSS ten opzichte van normale doping is dat het effect blijvend is en dat er iets aan de spiersamenstelling gebeurt. Normale doping doet meestal iets met de bloedsamenstelling.

Neogadget naar NYCC ‘07!

Posted by danny on december 21, 2006
Comics, Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / No Comments

Ik, NQN en Rayu hebben onze vlucht en hotel geboekt! Wij gaan naar de NY Comic Con 2007! Uiteraard zul je een verslag kunnen lezen hier op de site!

ComicVine.com

Posted by danny on december 15, 2006
Comics, Pop Culture / No Comments

Voor iedereen die van comics en pop-culture houd: Er is weer een nieuwe site met de verzamelde geschiedenis van de comicindustrie. In tegenstelling tot de meer Wiki-achtige sites bevat deze site Vormgeving, leuke community faciliteiten, power rankings (wie is de superhero met de beste naam aangaande Unarmed Combat? check de site). ComicVine is ook best leuk voor niet comicgeeks.

Lees de eerste Action Comic online

Posted by danny on september 04, 2006
Comics, Internet, Pop Culture / No Comments

Voor de comicliefhebbers onder ons. Iemand heeft zijn nogal verfrommelde versie van Action Comics #1 daterend uit 1938 ingescand en online gezet:

Action Comics #1

Je eigen wolverine claws

Posted by danny on augustus 29, 2006
Comics, Internet, Lifestyle, Pop Culture / No Comments

Nu verkrijgbaar:

Wolverine claws

Bron : Modblog via Forbidden Planet International