Pop Culture

AT-AT day afternoon

Posted by danny on juli 02, 2010
AT-AT, Pop Culture, coolest sh%$t I want to have, nerdstuff / No Comments

Zoals je weet heb ik een weak spot alles AT-AT gerelateerd. Check this!

AT-AT day afternoon from Patrick Boivin on Vimeo.

F.A.C.T.S 2007

Posted by danny on oktober 15, 2007
Lifestyle, Pop Culture, nerdstuff / No Comments

Eerste indruk FACTS 2007:

kotsplay_klein.jpg

Ultimate Transformers

Posted by danny on maart 04, 2007
Gadget, Lifestyle, Pop Culture / No Comments

In de aanloop naar de filme release van Transformers komt Hasbro met een nieuwe Ultimate transformers speelgoedlijn. Voorlopig zijn de modellen Bumble Bee en Optimus Prime gepresenteerd op de New York International Toy Fair. Je kunt gerust stellend dat deze twee autobots geen afbreuk doen aan de franschise. Fantastisch detail en electronische componenten. Ze zijn aangekondigd, maar wanneer ze daadwerkelijk in de winkel liggen weet ik niet.

Ultimate Bumble Bee - Transformers

Verslag New York ComicCon

Posted by danny on maart 01, 2007
Comics, Dan's Column, Gadget, Lifestyle, Media, Podcasting, Pop Culture / No Comments

Vrijdag 16 februari ben ik richting New York gegaan voor een lange week vakantie in, als je het mij vraagt, comicstad bij uitstek (of was het nu San Diego). Uiteraard ruim vooraf (November) kaarten besteld, aangezien ik al op de hoogte was gebracht dat het een chaos-beurs is die snel is uitverkocht. Ik had op het forum van Comic Geek Speak aangekondigd dat ik langs kwam zonder echt afspraken te maken met mede forumleden. CGS had een eigen stand in het podcast arena gedeelte. Wel had ik met Dave Ryan die nu War of independents aan het tekenen is (geschreven door Scott Lobdell) afgesproken.
Continue reading…

ComicVine.com

Posted by danny on december 15, 2006
Comics, Pop Culture / No Comments

Voor iedereen die van comics en pop-culture houd: Er is weer een nieuwe site met de verzamelde geschiedenis van de comicindustrie. In tegenstelling tot de meer Wiki-achtige sites bevat deze site Vormgeving, leuke community faciliteiten, power rankings (wie is de superhero met de beste naam aangaande Unarmed Combat? check de site). ComicVine is ook best leuk voor niet comicgeeks.

Lees de eerste Action Comic online

Posted by danny on september 04, 2006
Comics, Internet, Pop Culture / No Comments

Voor de comicliefhebbers onder ons. Iemand heeft zijn nogal verfrommelde versie van Action Comics #1 daterend uit 1938 ingescand en online gezet:

Action Comics #1

Je eigen wolverine claws

Posted by danny on augustus 29, 2006
Comics, Internet, Lifestyle, Pop Culture / No Comments

Nu verkrijgbaar:

Wolverine claws

Bron : Modblog via Forbidden Planet International

Superman in Imax

Posted by danny on augustus 14, 2006
Media, Pop Culture, film / No Comments

Superman draait nu een aantal weken in de nederlandse bioscoop. Echter mocht je de film nog niet gezien hebben, raad ik je sterk aan om de film te gaan kijken in Imax formaat. In nederland kan dit alleen (nog maar) in Pathé ArenA. Naast het vergrote scherm is de Imax versie ook nog eens uitgevoerd in 3D, inclusief 3d-bril. De film opzich is al onderhoudend genoeg, maar de 3D-effecten zijn ontzettend goed uitgewerkt en maken de film echt een ongekende ervaring! Dus ik raad je aan om de film in Amsterdam te gaan kijken, ook als je hem al gezien hebt.

Superman in Imax Arena

Who wants to be a Superhero!

Posted by danny on augustus 11, 2006
Media, Pop Culture, TV / No Comments

Na Idols, Fame Academy, ‘So you think you can dance’, ‘The Beauty and the Geek en ‘Mary my Big fath milionare brother’ is het eindelijk tijd voor een Pop culture variant op het reality-show concept. Sinds 27 juli word in amerika op Sci-Fi channel ‘Who Wants To be a Superhero’ uitgezonden. Op de bekendere bittorrent sites zijn de eerste 2 afleveringen al beschikbaar, dus…

Hier kun je de trailer bekijken van Who wants to be a superhero! 

Vader Sessions

Posted by danny on augustus 09, 2006
Internet, Media, Pop Culture / No Comments

Sinds het internet-video fenomeen is ontstaan zijn er ook film-spoofs, waar of scenes worden nagedaan of de films van nieuwe voice-overs wordt voorzien. Een mooi voorbeeld van de laatste categorie is Vader Sessions, waarbij scenes uit A New Hope voorzien zijn van nieuwe voice-overs, nogsteeds van James Earl Jones, maar dan uit andere films. Gezien de blackspoiltation geschiedenis van James levert dit hilarische taferelen op!

Vader Sessions