Office

MacBook Air - Eerste indruk

Posted by danny on januari 21, 2008
Apple, Apple Hardware, Dan's Column, Lifestyle, Office, portable / 1 Comment

Apple MacBook AirZo het nieuwe jaar is weer even onderweg en MacWorld 2008 achter ons. Apple heeft wellicht niet iedereen verrast met de MacBook Air (het concept kwam veelvuldig voor in de voorspellingen) echter de definitieve uitvoering was toch wel verrassend. Apple probeert een nieuwe markt uit en toch ook weer niet. In mijn eerste indruk probeer ik te analyseren wat voor plek dit stuk hardware in de markt krijgt en of dit enige toegevoegde waarde aan de huidige lijn van portable producten van Apple geeft.

Continue reading…

CAPSoff

Posted by danny on september 14, 2006
Internet, Office, Webdesign / No Comments

Net als vele mensen heb ik nogal het vaak de neiging om bij het typen van teksten per ongeluk mijn CAPSLock knop in te drukken, meestal bij het gebruik van de A TOETS. AANGEZIEN IK..uh ok. Schijnbaar ergeren mensen zich zo aan de prominente plek van de CAPS-toets dat er een website aan besteed moest worden:CAPSoff
Continue reading…

Microsoft Office 2007 - Duurtest

Posted by danny on mei 29, 2006
Office, PC Software / 6 Comments

Office 2007 Logo

Hierbij een vooraankondig! - Mijn PC is momenteel (legaal) de beta versie van Microsoft Office 2007 aan het douwnloaden. Ik zal jullie gedurende mijn gepruts op de hoogte houden. Je kunt zelf de beta downloaden op de site van Microsoft.

Microsoft Office 2007 Official Beta Download