Gadget

E3 09: Project Natal voor XBOX360

Posted by danny on juni 03, 2009
E3, Gadget, Gaming, XBox360 / No Comments

Op E3 werd het prototype project Natal for Xbox360 gepresenteerd. Microsoft is dus bezig met zijn eigen motion capture technologie, welke er een stuk geavanceerder uit ziet dan de Motion Sensing technologie die nu bijvoorbeeld beschikbaar is voor de Wii. De vraag is hoeveel dit geintje gaat kosten en op welke termijn het beschikbaar is. Geschat wordt 2010. Het apparaat wat men onder de TV dient te plaatsen zou werken met alle beschikbare versies (en toekomstige versies) van de Xbox360. Het ziet er in iedergeval veel belovend uit.

Han Solo Carbonite Desk

Posted by danny on maart 03, 2008
Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / No Comments

Han Solo DeskIn navolging van de Han Solo Carbonite chocolate bar, nu de Ikea versie : De Han Solo Carbonite Desk! Yeah, Laugh it up fuss ball. Enigzins geniaal is het wel. Net als de Deatstar chair die ook links en rechts op het net te vinden zijn. Neem even een kijkje op de site van de ontwerper Tom Spina Designs
Via : CNET Live.

Nieuwe Microsoft Zune - en wat ik er van vind.

Posted by danny on oktober 22, 2007
Gadget, Media, Media Center, Muziek, Podcasting / No Comments

Microsoft heeft binnenkort een nieuwe versie van de Zune op de (voorals nog Amerikaanse) markt. De apathische manier waarop de Microsoft met de eerste Zune heeft geprobeert ‘hip’ opnieuw uit te vinden is behoorlijk gecompeniseerd.

Het nieuwe apparaatje ziet er gewoon weg (in mijn opinie) gelikt uit, zonder te proberen Apple opnieuw te proberen te overklassen. Deze keer is het kleuren spectrum waarin het aparaat leverbaar is ook wat meer van deze wereld. Bruin is dus niet het nieuwe wit.

Het nieuwe apparaatje heeft ook een uitgebreidere capaciteiten range, van flash-geheugen versies tot portable HD-versie die ook fysiek groter zijn (net als bij de iPod). Verbeterde synchronisatie functies met Media Centre PC’s en dergelijke. Dit apparaat bezit nogsteeds de nutteloze WiFi functionaliteit die niemand zal gebruiken(via WiFi muziek en podcast delen), maar nogsteeds geen WiFi downloads of synchronisatie.

Get Perpendicular

Posted by danny on juni 04, 2007
Gadget, IT, Internet, PC Hardware, portable / No Comments

Check dit, hilaruleus.

Get Perpendicular voorlichtingsfilm

MondoSpider

Posted by danny on mei 29, 2007
Engineering, Gadget, Robotica / No Comments

Volgens de maker, ‘de-inventing the wheel’ volgens mij gewoon een leuke, en klein beetje angstaanjaagende gadget: MondoSpider .

Han Solo in Carbonite Chocolade Reep

Posted by danny on mei 21, 2007
Gadget, Internet, Lifestyle / No Comments

Kijk op deze pagina van Instructables voor een instructie hoe je een Han Solo Carbonite Chocolade reep kunt maken. Cool!

Ultimate Transformers

Posted by danny on maart 04, 2007
Gadget, Lifestyle, Pop Culture / No Comments

In de aanloop naar de filme release van Transformers komt Hasbro met een nieuwe Ultimate transformers speelgoedlijn. Voorlopig zijn de modellen Bumble Bee en Optimus Prime gepresenteerd op de New York International Toy Fair. Je kunt gerust stellend dat deze twee autobots geen afbreuk doen aan de franschise. Fantastisch detail en electronische componenten. Ze zijn aangekondigd, maar wanneer ze daadwerkelijk in de winkel liggen weet ik niet.

Ultimate Bumble Bee - Transformers

Verslag New York ComicCon

Posted by danny on maart 01, 2007
Comics, Dan's Column, Gadget, Lifestyle, Media, Podcasting, Pop Culture / No Comments

Vrijdag 16 februari ben ik richting New York gegaan voor een lange week vakantie in, als je het mij vraagt, comicstad bij uitstek (of was het nu San Diego). Uiteraard ruim vooraf (November) kaarten besteld, aangezien ik al op de hoogte was gebracht dat het een chaos-beurs is die snel is uitverkocht. Ik had op het forum van Comic Geek Speak aangekondigd dat ik langs kwam zonder echt afspraken te maken met mede forumleden. CGS had een eigen stand in het podcast arena gedeelte. Wel had ik met Dave Ryan die nu War of independents aan het tekenen is (geschreven door Scott Lobdell) afgesproken.
Continue reading…

Neogadget naar NYCC ‘07!

Posted by danny on december 21, 2006
Comics, Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / No Comments

Ik, NQN en Rayu hebben onze vlucht en hotel geboekt! Wij gaan naar de NY Comic Con 2007! Uiteraard zul je een verslag kunnen lezen hier op de site!

Coolest sh%$t I want to Have: Toto-WC

Posted by danny on oktober 11, 2006
Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / 1 Comment

Toto is het japanse bedrijf dat het ontwikkelen van toilet innovaties naar nieuwe hoogtes brengt. Alleen in japan is het mogelijk om seriues een toilet te ontwikkelen die mp3’s afspeelt tijdens uw quality-time in het kleinste kamertje. Standaard is tegenwoordig automatische deksel mechanismes die werken met motion-sensors. Komt er iemand het toilet binnen dan gaat de deksel open. Verlaat het persoon de ruimte gaat hij weer dicht. het duurste model is zelfs uitgerust met een afstandbediening, waarmee naast het bedienen van de MP3 module ook een mogelijkheid bestaat om een tussen flush te genereren. Ook zit er een automatische konten wasser en droger in. Nogmaals het midden klasse model gaat over de toonbank voor 300.000 Yen, een slordige 2.000 euro. Een gemiddelde hypermoderne wc-bril gaat voor gemiddeld 200 euro over de toonbank.

Toto Hightec Toilets