Lifestyle

Han Solo Carbonite Desk

Posted by danny on maart 03, 2008
Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / No Comments

Han Solo DeskIn navolging van de Han Solo Carbonite chocolate bar, nu de Ikea versie : De Han Solo Carbonite Desk! Yeah, Laugh it up fuss ball. Enigzins geniaal is het wel. Net als de Deatstar chair die ook links en rechts op het net te vinden zijn. Neem even een kijkje op de site van de ontwerper Tom Spina Designs
Via : CNET Live.

MacBook Air - Eerste indruk

Posted by danny on januari 21, 2008
Apple, Apple Hardware, Dan's Column, Lifestyle, Office, portable / 1 Comment

Apple MacBook AirZo het nieuwe jaar is weer even onderweg en MacWorld 2008 achter ons. Apple heeft wellicht niet iedereen verrast met de MacBook Air (het concept kwam veelvuldig voor in de voorspellingen) echter de definitieve uitvoering was toch wel verrassend. Apple probeert een nieuwe markt uit en toch ook weer niet. In mijn eerste indruk probeer ik te analyseren wat voor plek dit stuk hardware in de markt krijgt en of dit enige toegevoegde waarde aan de huidige lijn van portable producten van Apple geeft.

Continue reading…

F.A.C.T.S 2007

Posted by danny on oktober 15, 2007
Lifestyle, Pop Culture, nerdstuff / No Comments

Eerste indruk FACTS 2007:

kotsplay_klein.jpg

Han Solo in Carbonite Chocolade Reep

Posted by danny on mei 21, 2007
Gadget, Internet, Lifestyle / No Comments

Kijk op deze pagina van Instructables voor een instructie hoe je een Han Solo Carbonite Chocolade reep kunt maken. Cool!

OMT #80: MacBooks op de middelbare school

Posted by danny on maart 07, 2007
Apple, Apple Hardware, Lifestyle, Nieuws / No Comments

De nieuwe One More Thing (nummer 80) behandeld de introductie van de MacBook op een middelbare school in Maastricht. Van deze introductie is door de mensen van OMT een hardstikke leuke en spontane reportage vanuit het diepe zuiden kunt u downloaden op de site van One More Thing. Je kunt ook de Video direct downloaden.

Ultimate Transformers

Posted by danny on maart 04, 2007
Gadget, Lifestyle, Pop Culture / No Comments

In de aanloop naar de filme release van Transformers komt Hasbro met een nieuwe Ultimate transformers speelgoedlijn. Voorlopig zijn de modellen Bumble Bee en Optimus Prime gepresenteerd op de New York International Toy Fair. Je kunt gerust stellend dat deze twee autobots geen afbreuk doen aan de franschise. Fantastisch detail en electronische componenten. Ze zijn aangekondigd, maar wanneer ze daadwerkelijk in de winkel liggen weet ik niet.

Ultimate Bumble Bee - Transformers

Verslag New York ComicCon

Posted by danny on maart 01, 2007
Comics, Dan's Column, Gadget, Lifestyle, Media, Podcasting, Pop Culture / No Comments

Vrijdag 16 februari ben ik richting New York gegaan voor een lange week vakantie in, als je het mij vraagt, comicstad bij uitstek (of was het nu San Diego). Uiteraard ruim vooraf (November) kaarten besteld, aangezien ik al op de hoogte was gebracht dat het een chaos-beurs is die snel is uitverkocht. Ik had op het forum van Comic Geek Speak aangekondigd dat ik langs kwam zonder echt afspraken te maken met mede forumleden. CGS had een eigen stand in het podcast arena gedeelte. Wel had ik met Dave Ryan die nu War of independents aan het tekenen is (geschreven door Scott Lobdell) afgesproken.
Continue reading…

Nu vanuit Apple Center 5th Avenue

Posted by danny on februari 17, 2007
Apple, Lifestyle / No Comments

Eerder deze middag al vanuit Samsung Experience Center in het Columbus Circle Shopping Center. Nu Vanuit het Apple Center op het hoekje van 5th en 59th.

feauteaux Apple danny bij apple store

Ff een feauteaux geschoten met Photobooth, dat is natuurlijk het voordeel van mac’s. Het is hiervoor het leuke eigenlijk veel te druk. De entree is natuurlijk een soort van unieke landmark in een van de drukste stukjes New York. Traptje of een lift naar beneden en je komt in een vierkante ruimte met een x aantal tafels vol met uiteraard de nieuwste Apple producten. Erg veel valt er op interessante producten niet te melden.

Vanuit Samsung Experience op Columbus Circle

Posted by danny on februari 17, 2007
Apple, Lifestyle, Media, PC / No Comments

Hallo allemaal even een berichtje van een Computer in het Samsung Experience op Columbus Circle in New York City. Het is dat ik hier gebruik moet maken van een of andere vage browser die geen tabs kan gebruiken in een afgebakende OS, zodat ik niet even gelijk een fotootje kan bij voegen.

Naar goed voorbeeld van de Apple Centers hebben ook bedrijven als Samsung de stap gewaagd om hun High end stuff te tonen in een super de luxe winkel met alles er op en er aan.

Zoals verwacht nemen de high end LCD TV’s veel vloeroppervlak in beslag, maar leuk om te zien zijn de laptops (en voornamelijk kleine 12″ laptops) die in europa niet verkocht worden. Volgens mij zijn ze ook nog niet zo lang op de amerikaanse markt gezien de koreaanse keyboards.

Zo meteen naar het Apple Center op 5th avenue. Dus misschien zo ook nog een blog entry!

Neogadget naar NYCC ‘07!

Posted by danny on december 21, 2006
Comics, Gadget, Lifestyle, coolest sh%$t I want to have / No Comments

Ik, NQN en Rayu hebben onze vlucht en hotel geboekt! Wij gaan naar de NY Comic Con 2007! Uiteraard zul je een verslag kunnen lezen hier op de site!