XBox360

E3 09: Project Natal voor XBOX360

Posted by danny on juni 03, 2009
E3, Gadget, Gaming, XBox360 / No Comments

Op E3 werd het prototype project Natal for Xbox360 gepresenteerd. Microsoft is dus bezig met zijn eigen motion capture technologie, welke er een stuk geavanceerder uit ziet dan de Motion Sensing technologie die nu bijvoorbeeld beschikbaar is voor de Wii. De vraag is hoeveel dit geintje gaat kosten en op welke termijn het beschikbaar is. Geschat wordt 2010. Het apparaat wat men onder de TV dient te plaatsen zou werken met alle beschikbare versies (en toekomstige versies) van de Xbox360. Het ziet er in iedergeval veel belovend uit.

Sluik reclame in Forza 2?

Posted by danny on juni 10, 2007
Forza Motorsport 2, Gaming, XBox360 / No Comments

Mijn Cats-Dogs.nl Mini Cooper S is klaar en heeft al 1 overwinning en twee tweede plaatsen behaald!

Cats-dogs.nl Mini Cooper S

Forza Motorsport 2 gearriveerd in Europa en in mijn Xbox

Posted by danny on juni 09, 2007
Games, Gaming, Internet, XBox360 / No Comments

Voor mij persoonlijk is er een einde gekomen aan lang, laaaang wachten. Gisterenavond liep het ‘even kijken’ uit op een Forza 2 marathon van 3 uur. Op het eerste oog lijkt er niet veel veranderd, maar toch voelt het concept zwaar vernieuwd en fris aan. De opzet van carreermode is vrijwel hetzelfde, de vernieuwing zitten meer in het ‘pimp my ride’ gedeelte, met nieuwe decal-functies, die het nu geen monniken werk maken om je auto op te leuken. De multiplayer mode is nogsteeds lekker vrij, met een ouderwetse Xbox Live (voor de 1) lobbies en dergelijke en niet van de ‘play once -> reconnect again’ toestanden. Naast het multiplayer gebeuren levert live ook wat andere functionaliteit op. Je kunt foto’s die je maakt terugvinden op www.forzamotorsport.net. Daarnaast kun je auto’s veilen en tournaments organiseren. Cool!

Hier een fotootje van de Eye2i Honda Civic SXi, waarmee ik bij het uitkomen van de bocht naast de baan raakte, de baan weer op kwam en vol in mijn portier geramd werd.

Beste is, nogsteeds, is het gedrag van de auto’s en je tegenstanders. Die tegenstanders doorlopen in deze editie eigenlijk dezelfde carriere door als jij zelf. Zo kom je dus op een later moment dezelfde namen weer tegen als in het begin en kun je hun statistieken ook bekijken. Je kunt ze zelfs inhuren om races voor je te kijken. Het weggedrag van de auto’s is gewoon erg realistisch, zeker met alle hulpmiddelen uit, kan het dus een tricky aangelegenheid zijn.

X360 is Dood, Leve de X360!

Posted by danny on januari 11, 2007
Dan's Column, Gaming, XBox360 / No Comments

Een paar dagen het nieuwe jaar in werd ik verblijd door een bezorger van UPS die zowaar na 2 weken (inclusief een kerstvakantie) mijn Xbox360 bij zich had. Tip voor iedereen met een Xbox360: Maakt jouw console veel herrie, in de zin dat de fan als een idioot te keer gaat, verplaats je Xbox dan naar een beter ventileerbare plek. Als het geluidsniveau is gedaald naar dat van een gemiddelde PC dan staat hij goed. Anders kun je dus binnen 500 branduren je Xbox ook op sturen.

R.I.P. Xbox360

Posted by danny on december 17, 2006
Gaming, XBox360 / No Comments

Als of de duvel er mee speelt, na alle kritiek over de PS3(-hype) heeft gisteren mijn Xbox360 de geest gegeven. Nadat ik mijn save game van Gears of War had opgestart, bevroor mijn scherm en kon ik alleen nog maar rebooten. Na de reboot echter crashde de machine al bij het opstartscherm. Nog een reboot leverde geen beeld en 3 rode knipperende controller-lampjes op.

XBOX360 lockup

Continue reading…

XBOX360 voorlopig betere graphics dan PS3

Posted by danny on december 08, 2006
Gaming, Internet, Media, PS3, XBox360 / No Comments

Op Gamespot.com staat een interessante vergelijking tussen de twee powerhouse in de console markt, de Xbox360 en de PS3. In de vergelijking worden de graphics vergeleken van de mulitplatform spellen die op beide systemen zijn uitgekomen. Verassend genoeg zijn de ontwikkelaars nog niet instaat geweest om de graphics te verfijnen op de PS3, in vergelijking met de Xbox360. Ondanks dat het elkaar niet veel ontloopt missen de PS3 bij meerdere spellen texture detail, soms worden complete objectsets achterwegen gelaten (zoals toeschouwers of bomen). Normaliter (zeker gezien men met vaste resoluties werken) wordt dit gedaan om framerate problemen de kop te bieden. Meest significate verschil is echter dat de Xbox360 mee subtiliteit toont met licht effecten.

My Xbox360 can blog

Posted by danny on september 13, 2006
Gaming, Internet, XBox360 / No Comments

Ik ben druk bezig om mij te verdiepen in de wereld van Achievements. Lange tijd stond mijn gamerpointsscore rond de 540 punten, aangezien ik nooit de moeite neem om spellen uit te spelen. Ik heb daarom maar wat oude spellen opgegraven om de achievements te unlocken. Vandaag in die hoedanigheid PGR3 uitgespeeld op zilver. Volg de ontwikkelingen rond mijn gamerpoints score op My XBOX can Blog

Microsoft prijst XBOX360 toebehoren

Posted by danny on augustus 24, 2006
Gaming, XBox360 / No Comments

Na veel gesteggel heeft Microsoft eindelijk de prijzen vrijgegeven voor de accessoireslijn die binnenkort in amerika op de markt moet gaan komen. De camera, ook wel Live Vision Camera genoemd door Microsoft, zal op te manieren op de markt komen, als ’stand-alone’ voor $39 en als Chat Live Bundle voor $79. de standalone bevat camera, twee games (Uno en Totemball) en een proef abo voor Live Gold voor een maand. De Bundle bevat dan ook nog eens een headset en een jaar lang gratis Live Gold.

Het draadloze racestuur positioneerd zich gelijk in de bovenkant van de markt met een prijskaartje van $149, maar het apparaat ondersteund dan wel force feedback en is dus wireless . Daar krijg je dan wel gratis de forcefeedback versie van PGR3 bij. Niet veel later zal Forza te verwachten en aangenomen kan worden dat het spel ook force feedback zal ondersteunen. De wireless headset zal voor $59 over de toonbank gaan. De Wireless Game receiver, het apparaat dat het mogelijk maakt om al je wireless spullen op de PC te gebruiken, kost $20.

Er is nog steeds geen zekerheid over de prijs van de HD-DVD-speler.

Bron: Engadget.com

Update voor Xbox360 Dashboard

Posted by danny on mei 31, 2006
Gaming, XBox360 / 1 Comment

Microsoft heeft de Xbox 360 Dashboard stevig onder handen genomen. Eindelijk is het mogelijk om demo’s en video te downloaden en tegelijkertijd iets anders te doen. Ook is het dashboard voorbereid voor de Xbox camera die er aan zit te komen. Nog belangrijker misschien is dat de update ook de befaamde lockups moet gaan oplossen.

Klussen met je 360 er tussen…

Posted by danny on april 13, 2006
Gadget, Gaming, Lifestyle, XBox360 / 2 Comments

ga dan lekker mozaieken met je Xbox360…

Lara Xbox 360