Podcasting

Nieuwe Microsoft Zune - en wat ik er van vind.

Posted by danny on oktober 22, 2007
Gadget, Media, Media Center, Muziek, Podcasting / No Comments

Microsoft heeft binnenkort een nieuwe versie van de Zune op de (voorals nog Amerikaanse) markt. De apathische manier waarop de Microsoft met de eerste Zune heeft geprobeert ‘hip’ opnieuw uit te vinden is behoorlijk gecompeniseerd.

Het nieuwe apparaatje ziet er gewoon weg (in mijn opinie) gelikt uit, zonder te proberen Apple opnieuw te proberen te overklassen. Deze keer is het kleuren spectrum waarin het aparaat leverbaar is ook wat meer van deze wereld. Bruin is dus niet het nieuwe wit.

Het nieuwe apparaatje heeft ook een uitgebreidere capaciteiten range, van flash-geheugen versies tot portable HD-versie die ook fysiek groter zijn (net als bij de iPod). Verbeterde synchronisatie functies met Media Centre PC’s en dergelijke. Dit apparaat bezit nogsteeds de nutteloze WiFi functionaliteit die niemand zal gebruiken(via WiFi muziek en podcast delen), maar nogsteeds geen WiFi downloads of synchronisatie.

Verslag New York ComicCon

Posted by danny on maart 01, 2007
Comics, Dan's Column, Gadget, Lifestyle, Media, Podcasting, Pop Culture / No Comments

Vrijdag 16 februari ben ik richting New York gegaan voor een lange week vakantie in, als je het mij vraagt, comicstad bij uitstek (of was het nu San Diego). Uiteraard ruim vooraf (November) kaarten besteld, aangezien ik al op de hoogte was gebracht dat het een chaos-beurs is die snel is uitverkocht. Ik had op het forum van Comic Geek Speak aangekondigd dat ik langs kwam zonder echt afspraken te maken met mede forumleden. CGS had een eigen stand in het podcast arena gedeelte. Wel had ik met Dave Ryan die nu War of independents aan het tekenen is (geschreven door Scott Lobdell) afgesproken.
Continue reading…