PC Software

Vista .. Mac

Posted by danny on februari 08, 2007
Apple, Apple Software, PC, PC Software / No Comments

Mensen vragen mij nogsteeds waarom ik een Mac heb inplaats van een PC.. Van het weekend weer eens een PC geinstalleerd, kwam neer op het volgende filmpje:

Apple Ad

Microsoft Office 2007 - Duurtest

Posted by danny on mei 29, 2006
Office, PC Software / 6 Comments

Office 2007 Logo

Hierbij een vooraankondig! - Mijn PC is momenteel (legaal) de beta versie van Microsoft Office 2007 aan het douwnloaden. Ik zal jullie gedurende mijn gepruts op de hoogte houden. Je kunt zelf de beta downloaden op de site van Microsoft.

Microsoft Office 2007 Official Beta Download

Firefox 2.0 Alpha 1

Posted by danny on maart 23, 2006
Apple, Apple Software, Internet, PC Software / No Comments

Firefox 2.0aDe alpha 1 versie van Firefox 2 (codename: Bon Echo) is onlangs opgeleverd door Mozilla. In eerste instantie ziet de browser er het zelfde uit als de 1.5 versie van Firefox. De verschillen zijn subtiel en voornamelijk te vinden in de ondersteuning van RSS-feeds. Via het nieuwe concept “Places” is het mogelijk om RSS-feeds op een oogvriendelijke manier te presenteren (in plaats van XML-code) en te ordenen (zoals een RSS-feed aan een toolbar van je browser toevoegen). Iets wat de apple-browser Safari bijvoorbeeld al als feature heeft. Zodra we een public-release ter beschikking hebben zullen we er een een nauwkeurig oogje op gooien.